6. toukokuuta 2014

Työnteon palkitsee herkkuleipä

Eilen alkoi työt uudella työpaikalla ja tänään heti aamuvuoroon aamukuuteen. Vaikka vasta toinen päivä olikin, osaan jo työtehtäväni yllättävän hyvin. Työkaverit ovat olleet todella mukavia ja halukkaita auttamaan. Toisaalta siihen vaikuttaa ehkä myös se, että jos neljässä eri työvuororyhmässä oli aikaisemmin yhteensä vain neljä naista, niin on ne n. 35 miestä varmaan avuliaita uutta naista auttamaan.

Työ on lähinnä seisomista työpisteellä ja laitteiden hoitamista, mutta vähän väliä sitä joutuu kipasemaan sinne ja tänne korjailemaan vinoja kuormia tai jumiutuneita kuljettimia. Kun melkein pari kuukautta kestänyt lorvailu yhtäkkiä vaihtuukin työhön, sitä on ollut aika poikki työpäivien jälkeen. On kiva kyllä saada työarki aikatauluttamaan, mutta näiden päivien jälkeen kaipaa myös rentoutusta ja pientä herkkua.

Omiin herkkuhetkiini usein ostan juustoa. Juusto on muuten niin kallista, ettei sitä raaski ostaa ihan joka päiväiseen käyttöön. Lisäksi kun sitä ostaa harvoin, se maistuu paremmalta.

Tällä kertaa ostin Rainbow Vuorijuustoa, joka sopii erinomaisesti suolakeksien ja tummien viinirypäleiden kera. Mutta tässä myös vaihtoehtoinen käyttötapa.



Leipänä on Reissumiehen Tosi tumma. Päällä hieman margariinia, iso kasa rucolaa, vuorijuustoa ja päärynää. Erinomanen herkkuleipä vaikka iltapalaksi.

2 kommenttia:

  1. Aika mielenkiintoista laittaa hedelmää leivän päälle, mutta kun kerran suosittelet niin ehkäpä se on hyvää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voimakkaan juuston kanssa tosi hyvää! Toisaalta tykkään myös ananaksesta paahtoleivän kanssa.. :)

      Poista