Moneen kertaan olen liotellut, kiettänyt ja jopa paistanut soijarouhetta, enkä koskaan saanut siitä täydellisen makuista. Kunnes vahingossa soijarouhepullakokeilun yhteydessä onnistuin mausta tekemään juuri täydellistä. (Pullien koostuumus taas ei ollut, joten sitä reseptiä en vielä jaa..)
Nyt ensimmäistä kertaa voin sanoa, että oikeasti pidän soijarouheesta!
Täydellinen soijarouhe
2 dl tummaa soijarouhetta
4 dl vettä
1 Rainbow Valkosipuli&Yrtti -kasvisliemikuutio
loraus kasvisfondia
Laita kaikki aineet kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes kaikki vesi on ihmeytynyt ja haihtunut. Halutessasi voit vielä paistaa rouhetta.
Yötöiden takia päivät tuntuu kuluvan vain nukkumisen ja töiden merkeissä. Niinpä nopeat jämäruoka-ateriat ovat kullanarvoisia, kun ei jaksa/ehdi kummallisempia kokata.
Tässä ateriassa on paistettu perunanjämät soijapullakokeilulta, tomaattikastike ja feta pitsan jäämistöstä. Niiden kanssa keitin tuota ihanaa soijarouhetta. Nopeaa ja edullista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti