13. kesäkuuta 2014

Feta-pinaattipasta


Tämä on yksi lempipastoistani ja sitä tulee usein syötyä vähän liikaa niin, että seuraava tunti meneekin sitä sulatellessa. Hyvä esimerkki siitä, kuinka vähillä raaka-aineilla voi saada yksinkertaisen hyvää ruokaa.

---

Feta-pinaattipasta
3-4 annosta

2 keskikokoista kesäsipulia
1-2 valkosipulin kynttä
oliiviöljyä
1 pss pakastepinaattia
1 pkt fetaa
1 dl kermaa
200g pastaa

Silppua sipulin ja kuulota niitä pannulla öljyssä. Lisää piNaatti ja anna hetki sulaa. Kaada joukkoon kerma sekä reilu puolet fetasta murennettuna. Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes seos on tasaista.

Keitä pasta reilusti suolatussa vedessä al dente ja kaada keitinvesi pois, älä huuhtele. Lisää kastike pastan joukkoon ja tarkista maku. Lisää loput feta murennettuna annosten päälle

---

2 kommenttia:

  1. Tätä täytyy testata, kuulostaa kesäiseltä ja herkulliselta ruualta. Kasvisruokia pitäisi muutenkin tehdä useammin, kun nykyään on netti pullollaan toinen toisiaan herkullisempia reseptejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä jotenkin samalla raikas ja täyttävä, eikä liian tunkkanen. Moni kasvisruoka kyllä on kevyttä, että ei tee liian ähkyä oloa. Ei muuta kun kokeilemaan! :)

      Poista